vrijdag 14 januari 2011

14 januari 2011 Dag 4

Guillena - Castilblanco de los Arroyos 19 km
Weer een fijne wandeldag, zon en 18 graden.
Vandaag wel het advies van de Amigos ter harte genomen en de eerste 2,5 km langs de asfaltweg gelopen. Toen we de brug overgingen bleek het advies terecht. De rivier was flink gezwollen en er was in de verte geen doorwaadbare plaats.
Daarna mooie wandeling over heuvelachtig zandpad eerst langs olijfgaarden en daarna door veegebied met steen- en kurkeiken. Overnacht in Castilblanco de los Arroyos. Tweepersoons kamer in hotel Castillo Blanco (met wifi) 40 Euro.



3 opmerkingen:

  1. Mooie illustratieve foto's!! Heel leuk om jullie tocht zo te mogen volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Joost en Rob!
    Ik heb nu net tickets geboekt en zal samen met Brian op 5 Feb naar Madrid vliegen en aldaar de bus naar Salamanca of Zamorra nemen. We vliegen de volgende zaterdag 12 Feb weer uit Madrid terug naar Dublin.
    we nemen nog contact om te kijken waar we jullie precies zullen ontmoeten etc.
    Loopse!

    Cliff

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Joost en Rob,

    wat leuk om jullie zo te kunnen volgen! Hebben hier in NL vandaag een heerlijke wandeling langs een zonnig en winderig strand gemaakt en genieten nu van houtkachel en veldrijden op TV.

    Fijn dat voor jullie nu de "kop"er af is en de eerste ervaringen (met een beetje acrobatiek) goed zijn. Geniet er lekker van, van wandelen en natuur en natuurlijk van biertje en tapaatje na afloop...:-)

    we blijven jullie volgen en hopen je later dit jaar weer in competa te treffen!

    met vridnelijke groet,
    Stefanie en Ted

    BeantwoordenVerwijderen